Kontakt


Lo är en mångfasetterad guldsmed, smyckesdesigner och konstnär som varit verksam i mer än 25 år. 

För hand skapar hon en begränsad upplaga av unika och exklusiva smycken i sin verkstad. 

Parallellt med det skapar hon även smyckeskollektioner och nyheter finns ständigt att tillgå. 

Lo har en unik förmåga att skräddarsy personliga förlovning och vigselringar. 

Med en sofistikerad känsla och öppenhet för vad som passar kunden hon har framför sig, återspeglar hon sina kunders behov med säker hand. 

-Jag älskar att arbeta nära mina kunder och använda dem som ett bollplank för att skapa det perfekta smycket som passar just dem. Vi är alla olika. Att identifiera vad som är essensen i kundens behov och längtan är det väsentliga för mig, säger Lo. 

Att bära ett helt unikt smycke, en förlovning eller vigselring, som dessutom är skapat endast för mig, utifrån mig och min personlighet, tycker jag personligen är höjden av lyx, säger Lo. 

Smyckena tillverkas i många olika material såsom guld, platina, silver, diamanter, pärlor och unika ädla stenar från hela världen som Lo handplockat själv. Även mer ovanliga material såsom magisk meteorit och ben från dinosaurie kan man hitta i hennes smycken. 

Priset på ett smycke från Lo Jewelry kan därför variera stort beroende på materialval etc. Allt ifrån enklare smycken till mer exklusiva. 

Smycken från Lo kan vara en trygg och behaglig bakgrund lika väl som något som ropar på mycket uppmärksamhet. Allt beroende på vad du önskar och behöver. 

Är du en blyg viol vill du kanske inte ha så många kommentarer angående din ring. 

Är du däremot en artist som står i rampljuset vill du förmodligen ha en pjäs som gärna får ta plats och stråla. Någonting som verkligen syns tydligt på scenen, röda mattan, filmduken eller i TV-rutan. Ett smycke som matchar sin bärare , som också får stå på första parkett. 

Smycken kan vara en identitet, ett socialt statement som en säkerhetsnål eller en knapp på kavajen eller helt enkelt bara en bedårande juvel att känna sig stolt och vacker i. Allt beror på dig, vem du är som person.

Smycken från Lo har stundtals visat sig fungera som små magiska kraftobjekt, helt i motsats till det ytliga. Ett turobjekt att bära på sig eller med sig, nästan som en nutida talisman som beskyddar och ger styrka till ägaren. 

Skräddarsydda unika smycken samt förlovning- och vigselringar tillverkas genom guidning av Lo personligen vid förfrågan. 

Lo arbetar dessutom som smyckesagent med både privatpersoner, företagare och föreningar. 
Har du en idé eller skiss på ett smycke du vill ta fram i fler antal än 1?
Genom Lo finns möjlighet att ta fram mindre kollektioner eller större upplagor av gjutna alternativt handgjorda smycken.
Du kan antingen komma med en färdig prototyp eller låta oss ta fram den åt dig utifrån din idé.
Vid order antal minst 10st - max 500 st.

Välkommen att boka en tid för konsultation.

Lo + 46 111 67 66

[email protected] | [email protected] 

Följ mig gärna på Instagram @lofinejewelry 


Kom i kontakt med oss

Vi finns tillgängliga för alla typer av förfrågningar gällande smycken av olika slag, i alla prisklasser.
Konsultation

Vi erbjuder en personlig konsultation med Lo från tanke och dröm till ett befintligt smycke. Genom en nära konsultation med Lo finns möjlighet att uppfylla dina önskningar om ett alldeles specifikt handgjort och unikt smycke.

I ett förtroligt samtal guidar Lo dig fram steg för steg genom hela processen. 

  • Vilket slags smycke behöver du eller drömmer du om?
  • Eller har du kanske ingen aning? Förlovning eller vigselringar, ett smycke att bära varje dag, ett smycke som ska finnas med i bakgrunden eller kanske ett smycke som ropar på uppmärksamhet. 
  • Materialval, bredd och tjocklek, uttryck och känsla, ädelstenar, diamanter, budget osv. Allting lyfts fram för att nå ett önskvärt resultat. 
  • Med sin erfarenhet gällande smycken och i mötet med dig inspirerar Lo gärna till vilket smycke som skulle kunna vara optimalt för just dig. Konsultationen tar cirka en till två timmar. 
  • Kostnad: 1500 kr. Vid eventuellt uteblivet köp tillkommer den summan Lo Jewelry (konsultationskostnad). Vid köp av smycke dras den summan bort från totalbeloppet.
  • Välkommen att boka din konsultation genom mail eller samtal.